Salsa de ananas Salsa de

ananas este foarte ușor de făcut și atât de răcoritoare delicioasă! Bucurați-vă de aromele sale dulci, vâscoase și picante, cu chipsuri sau carne la grătar sau fructe de mare.

Salsele de fructe sunt printre lucrurile mele preferate de preparat pentru o gustare sau aperitiv la prânz, mai ales în lunile de vară, când tot felul de fructe suculente sunt abundente. Veți găsi multe dintre rețetele mele de salsa pe celălalt blog al meu, Inele și lucruri de ceapă, dar astăzi vă voi împărtăși una dintre cele mai bune!

Această salsa de ananas este un tratament sănătos și gustos pe care l-ai dori pe tot parcursul anului. Este ușor, răcoritor și plin de substanțe nutritive bune pentru dvs. Este minunat cu chipsuri pentru gustări și ca acompaniament la carne sau fructe de mare la grătar.

Este nevoie de mai puțin de 15 minute pentru a face cu doar șase ingrediente și are un gust atât de proaspăt și delicios. Aromele sale dulci, acidulate și condimentate vor ajunge cu siguranță la fața locului. Perfect pentru petreceri sau petreceri la grătar!

 

Cum să alegeți un ananas
Calitatea acestei salsa depinde de prospețimea ingredientelor. Pentru a-l experimenta la maxim, folosiți doar ananas proaspăt. Absolut nicio conservă!
Deși este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul său de vârf este din martie până în iulie. Alegeți unul plin, care se simte greu și ferm, dar nu greu, fără semne de riduri, ochi uscați sau pete moi, maronii. Frunzele trebuie să fie strălucitoare și verzi și nu îngălbenite.
Dă-i un miros bun! Un ananas perfect copt are un miros ușor dulce.
Deoarece fructul nu va continua să se coacă după ce a fost recoltat, ananasul este de obicei cules când este deja copt și gata de mâncare. Dacă nu îl utilizați în următoarele zile, dați-l la frigider pentru a nu fermenta.
Sfaturi de pregătire
Pentru cele mai bune rezultate, tăiați ingredientele foarte fin.
Această salsa este foarte simplă, cu doar 6 ingrediente simple. Simțiți-vă liber să adăugați ardei gras roșii și verzi și roșii pentru un plus de culoare, textură și nutriție.
Nu ești un fan al coriandrului? Schimbați cu ceapă verde tocată!
Sugestii de servire
Această salsa de ananas este delicioasă ca o baie cu chipsuri, dar este la fel de uimitoare servită peste carne la grătar, pui sau pește.
Refrigerați resturile într-un recipient cu capac etanș și consumați cât mai devreme posibil. Fructul tinde să se udă așa cum stă.
Salsa de
ananas Această salsa de ananas este dulce și acidulată, cu o notă de căldură. Este perfect cu chipsuri de tortilla sau ca topping pentru friptură sau pui la grătar.
Ingrediente

1 ananas întreg, curățat și tăiat cubulețe (aproximativ 3 căni)
1 ceapă, curățată și tocată mărunt
½ ciorchine de coriandru, tăiată și tocată
1 piper serrano sau jalapeno,
suc însămânțat și tocat de 2 lime (aproximativ 1/4 cană)
sare după gust
Instrucțiuni

Într-un castron, combinați ananas, ceapă, coriandru, ardei iute, suc de lămâie și sare după gust. Aruncați ușor pentru a combina. Serviți imediat.
Informații nutriționale
Calorii: 249kcal, Carbohidrați: 65g, Proteine: 3g, Grăsimi: 1g, Grăsimi saturate: 1g, Sodiu: 298mg, Potasiu: 574mg, Fibre: 7g, Zahar: 47g, Vitamina A: 324IU, Vitamina C: 222mg, Calciu : 71 mg, fier: 1 mg

Leave a Reply